Loading...

Melding

Dit multimediaverhaal bevat video- en geluidsfragmenten. Zet het geluid aan.

Gebruik het muiswiel of de pijltjestoetsen om tussen pagina's te navigeren.

Swipe om tussen pagina's te navigeren.

Hier gaan we

Vrolijk

Logo https://scroll.lab.nos.nl/vrolijk

Intense blijdschap bij programmamaker Floortje Dessing. De Gouden Televizier-Ring ging dit jaar naar haar programma 'Floortje naar het einde van de wereld'.

Naar boven


 


Hier op de Democratische Conventie kon Hillary Clinton nog lachen na haar officiële presidentsnominatie en acceptatiespeech.

Enkele maanden later koos het Amerikaanse volk niet voor Hillary, maar voor de Republikein Donald Trump.

Naar boven


 Douwe Bob eindigt bij het Songfestival op de elfde plaats. Lager dan verwacht, maar een kleine glimlach kon er toch nog wel vanaf.

Naar boven


 Het Koningspaar brengt een streekbezoek aan Friesland. In Sint Annaparochie bezoeken ze een kas waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken. Daar worden ze muzikaal ontvangen en zo te zien is de koningin daar wel van gecharmeerd.

Naar boven

De Zuid-Koreaanse schermer Sangyoung Park schreeuwt het uit na zijn overwinning op de Hongaarse Geza Imre.

Naar boven

Blijdschap bij fans van het Franse voetbalteam. Met grote moeite won Frankrijk de openingswedstrijd van het EK tegen Roemenië.

Naar boven

Opluchting en blijdschap bij studenten van de politieacademie in New York. Hier worden ze geïnaugureerd in het Madison Square Garden.

Naar boven


 

Max Verstappen schreef Nederlandse sporthistorie. Op het circuit van Barcelona won de 18-jarige Limburger op sensationele wijze in een bloedstollende race de Grand Prix van Spanje.

Naar boven


 
Prins William en zijn echtgenote Kate Middleton lieten zich van hun sportieve kant zien tijdens een bezoek aan Bhutan. Het Britse paar probeerde daar de nationale sport boogschieten, maar dat bleek ingewikkelder dan gedacht.

Naar boven

Na een jarenlang gevecht voor een brexit is het Nigel Farage dan toch gelukt: Groot-Brittannië stemde in een referendum voor uittreding uit de EU. 

Naar boven
Naar boven
Scroll om door te gaan
Swipe om door te gaan